Béres Autósiskola Kft.

Autósiskolánk fő célkitűzése, hogy a fiatalok és kevésbé fiatalok jogosítványhoz jutását elősegítse. Tesszük mindezt úgy, hogy a tanulókat partnerként és nem alárendeltként kezeljük, az oktatás ebből adódóan jó hangulatban zajlik.

Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy tanulóink a jogosítvány megszerzése előtt autósiskolánkban tudásukat elmélyíthessék. Az előírt minimumnál nagyobb óraszámban is lehetőséget biztosítunk a rutin megszerzésére különböző megoldások formájában.

Ha szeretnél Te is egy ilyen barátságos autósiskolában szakszerű oktatással jogosítványt szerezni, akkor kattints ide a jelentkezéshez!

Béres Roland

Rólam pár gondolatot, hogy egy kicsit megismerhess, mielőtt jelentkezel tanfolyamunkra. Fontos számomra, hogy a tanulóimmal jó viszonyt alakítsak ki.

Jellemző a fiatalos stílus, laza hangulat az oktatások során és mivel magam is fiatal vagyok jól megértjük majd egymást, könnyebb lesz tanulni kellemes hangulatban.

Egy kis szakmai: 2002-től foglalkozok oktatással, több száz tanuló került ki ez idő alatt autóimból. Az autókat viszonylag gyakran cserélem, hogy minden tanulómnak az új autó élményét nyújthassam. A közlekedési felügyeletben dolgozó ismerőseim szerint régiós szinten is igen jó eredményességi mutatókkal dolgozom, azaz a tanulóim igen nagy százaléka vizsgázik elsőre sikeresen.

Ha te is szeretnél gyorsan jogosítványhoz jutni és mindezek mellett biztos tudást szerezni, akkor jelentkezz a következő tanfolyamomra, kattints ide!

Üdvözlettel:
Béres Roland
iskolavezető